Oda ve Borsalar Bakanlı Deprem İstişare Toplantısında buluştu

GÜNDEM 15.02.2023 - 14:28, Güncelleme: 27.02.2023 - 04:17
 

Oda ve Borsalar Bakanlı Deprem İstişare Toplantısında buluştu

Online (çevrimiçi) yapılan toplantıda Ticaret Bakanımız Dr. Mehmet Muş ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu da yer aldı.
Oda ve Borsalar ‘Deprem İstişare Toplantısı’nda buluştu. Online (çevrimiçi) yapılan toplantıda Ticaret Bakanımız Dr. Mehmet Muş ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu da yer aldı. Toplantıya Söke’de Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Sağel ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Sakalar katıldı. TOBB’ne bağlı oda ve borsalar deprem felekati için bir araya geldi. TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu öncülüğünde gerçekleştirilen ‘Deprem Felaketi İstişare Toplantısı’na Ticaret BakanıDr. Mehmet Muş’un yanı sıra 365 oda ve borsa yönetim kurulu başkanları katıldı. Deprem bölgesindeki ihtiyaç ve destekler doğrultusunda neler yapılabileceği konusunda istişarenin gerçekleştirildiği toplantıda kalıcı konut yapılmasının daha faydalı ve yararlı olacağını dile getirildi. Ticaret Bakanı Dr. Mehmet Muş, Oda ve Borsalar tarafından kalıcı konut desteği sözünü aldı.
Online (çevrimiçi) yapılan toplantıda Ticaret Bakanımız Dr. Mehmet Muş ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu da yer aldı.

Oda ve Borsalar ‘Deprem İstişare Toplantısı’nda buluştu. Online (çevrimiçi) yapılan toplantıda Ticaret Bakanımız Dr. Mehmet Muş ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu da yer aldı. Toplantıya Söke’de Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Sağel ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Sakalar katıldı.

TOBB’ne bağlı oda ve borsalar deprem felekati için bir araya geldi. TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu öncülüğünde gerçekleştirilen ‘Deprem Felaketi İstişare Toplantısı’na Ticaret BakanıDr. Mehmet Muş’un yanı sıra 365 oda ve borsa yönetim kurulu başkanları katıldı. Deprem bölgesindeki ihtiyaç ve destekler doğrultusunda neler yapılabileceği konusunda istişarenin gerçekleştirildiği toplantıda kalıcı konut yapılmasının daha faydalı ve yararlı olacağını dile getirildi. Ticaret Bakanı Dr. Mehmet Muş, Oda ve Borsalar tarafından kalıcı konut desteği sözünü aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.