Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ÖZER,"GÜNCEL PİYASAYI TAKİP EDİYORUZ"

EKONOMİ 05.11.2022 - 14:18, Güncelleme: 27.02.2023 - 04:17
 

ÖZER,"GÜNCEL PİYASAYI TAKİP EDİYORUZ"

13 Lira'ya kadar gerileyen kütlü pamuk fiyatları tekrar yükselişe geçti,Söke TARİŞ Pamuk Kooperatifi Başkanı İsmail Özer'den açıklama geldi. Özer,"40 Randıman Kütlü Pamuk Alım Fiyatı'nı Borsa'yı baz alarak 20 TL olarak açıklamıştık. Ancak pamuk fiyatlarındaki hızlı düşüş devam ettiği süreçte biz üreticilerimizin menfaati doğrultusunda hareket edeceğimizi ifade etmiştik şuanda da güncel piyasayı takip ediyoruz. İnşallah pamuk fiyatı hakettiği fiyatlara ulaşacaktır. Üreticimiz bize güvenmeye devam etsin. Bu arada buğday ardı ekilen pamukların hasadı devam ediyor hedefimizi yüzde 50 olarak belirlemiştik işletmemize gelen pamuklar da ilk hedefimizde olduğu gibi 2. hedefimizi de tutturacağımızı gösteriyor. " dedi

13 Lira'ya kadar gerileyen kütlü pamuk fiyatları tekrar yükselişe geçti,Söke TARİŞ Pamuk Kooperatifi Başkanı İsmail Özer'den açıklama geldi.

Özer,"40 Randıman Kütlü Pamuk Alım Fiyatı'nı Borsa'yı baz alarak 20 TL olarak açıklamıştık. Ancak pamuk fiyatlarındaki hızlı düşüş devam ettiği süreçte biz üreticilerimizin menfaati doğrultusunda hareket edeceğimizi ifade etmiştik şuanda da güncel piyasayı takip ediyoruz. İnşallah pamuk fiyatı hakettiği fiyatlara ulaşacaktır. Üreticimiz bize güvenmeye devam etsin. Bu arada buğday ardı ekilen pamukların hasadı devam ediyor hedefimizi yüzde 50 olarak belirlemiştik işletmemize gelen pamuklar da ilk hedefimizde olduğu gibi 2. hedefimizi de tutturacağımızı gösteriyor. " dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.