Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Söke ADD depremzedeleri yalnız bırakmıyor

YAŞAM 04.04.2023 - 14:47, Güncelleme: 04.04.2023 - 14:47
 

Söke ADD depremzedeleri yalnız bırakmıyor

Daha önce kütüphane oluşturdular, şimdi de hediyeleri ulaştırdılar.
Atatürkçü düşünce Derneği (ADD) Söke Şubesi, Söke’de konuk olan depremzede vatandaşları yalnız bırakmıyor. Desteklerini sürdüren Söke ADD; acılarını paylaşmaya, sıkıntılarına ortak olmaya gayret ediyor. Daha önce Söke Lisesi Kız Öğrenci yurdunda kalan depremzede vatandaşlar için kütüphane oluştura Söke ADD, bu kez de depremzede çocuklar başta olmak üzere ailelere hediyeler götürdü. Yaklaşan bayram öncesi çocuklar, hediyelere sevindi. Söke ADD Başkanı Nimet İncedal; “Yönetimimiz ve yardımsever üyelerimizin katkılarıyla sıkıntıulı günlerde acıları paylaşmak adına armağanlarımızı depremzede ailelerimize ulaştırdık. Mustafa kemal Atatürk’ün dediği gibi ‘umutsuz durum yoktur, umutsuz insan vardır’ umudunuz hiç tükenmesin. Biz hep yanınızdayız” dedi.
Daha önce kütüphane oluşturdular, şimdi de hediyeleri ulaştırdılar.

Atatürkçü düşünce Derneği (ADD) Söke Şubesi, Söke’de konuk olan depremzede vatandaşları yalnız bırakmıyor. Desteklerini sürdüren Söke ADD; acılarını paylaşmaya, sıkıntılarına ortak olmaya gayret ediyor.

Daha önce Söke Lisesi Kız Öğrenci yurdunda kalan depremzede vatandaşlar için kütüphane oluştura Söke ADD, bu kez de depremzede çocuklar başta olmak üzere ailelere hediyeler götürdü. Yaklaşan bayram öncesi çocuklar, hediyelere sevindi.

Söke ADD Başkanı Nimet İncedal; “Yönetimimiz ve yardımsever üyelerimizin katkılarıyla sıkıntıulı günlerde acıları paylaşmak adına armağanlarımızı depremzede ailelerimize ulaştırdık. Mustafa kemal Atatürk’ün dediği gibi ‘umutsuz durum yoktur, umutsuz insan vardır’ umudunuz hiç tükenmesin. Biz hep yanınızdayız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.