Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Söke ADD'den Dayanışma Kahvaltısı

YAŞAM 03.11.2022 - 15:01, Güncelleme: 27.02.2023 - 04:17
 

Söke ADD'den Dayanışma Kahvaltısı

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Söke Şubesi, burslu öğrencilere destek olmak için kahvaltı düzenledi.   Harikalar Dünyası Parkı'nda gerçekleştirilen kahvaltıda ADD yönetimi, üyeleri ve gönüllüler bir araya geldi. ADD Söke Şube Başkanı Mevhibe İldiri gerçekleştirilen kahvaltının güzel ve anlamlı bir buluşma olduğunu belirterek; “Düzenlediğimiz dayanışma kahvaltısına destek ve katkı veren herkese gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Söke Şubesi, burslu öğrencilere destek olmak için kahvaltı düzenledi.

 

Harikalar Dünyası Parkı'nda gerçekleştirilen kahvaltıda ADD yönetimi, üyeleri ve gönüllüler bir araya geldi. ADD Söke Şube Başkanı Mevhibe İldiri gerçekleştirilen kahvaltının güzel ve anlamlı bir buluşma olduğunu belirterek; “Düzenlediğimiz dayanışma kahvaltısına destek ve katkı veren herkese gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.