Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Söke Belediyesi’nden yapılandırma çağrısı

EKONOMİ 11.04.2023 - 16:13, Güncelleme: 11.04.2023 - 16:13
 

Söke Belediyesi’nden yapılandırma çağrısı

Belediye borçlarını da yapılandırabilirsiniz
7440 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına dair kanun kapsamında, borçların yeniden yapılandırılması başladı. Vatandaşlar 31.12.2022 tarihinden önce tahakkuk ettirilen Söke Belediyesi’ne olan tüm borçlarını yapılandırabilecek. 31 Mayıs 2023 tarihi başvuru için son gün olarak açıklanırken, yapılandırılan borçlar peşin yada taksitli olarak ödenebilecek. Söke Belediyesi, kanun kapsamında borçlarını yapılandırmak isteyen vatandaşlara çağrıda bulundu.
Belediye borçlarını da yapılandırabilirsiniz

7440 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına dair kanun kapsamında, borçların yeniden yapılandırılması başladı.

Vatandaşlar 31.12.2022 tarihinden önce tahakkuk ettirilen Söke Belediyesi’ne olan tüm borçlarını yapılandırabilecek. 31 Mayıs 2023 tarihi başvuru için son gün olarak açıklanırken, yapılandırılan borçlar peşin yada taksitli olarak ödenebilecek.

Söke Belediyesi, kanun kapsamında borçlarını yapılandırmak isteyen vatandaşlara çağrıda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.