Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Söke Esnaf Kefalet Kooperatifi'nden aşure etkinliği

YAŞAM 17.08.2022 - 13:55, Güncelleme: 27.02.2023 - 04:17
 

Söke Esnaf Kefalet Kooperatifi'nden aşure etkinliği

Söke Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi tarafından, aşure hayrı gerçekleştirildi. Söke Belediye Meydanı'nda düzenlenen etkinliğe Söke Belediye Başkan vekili Mehmet Çınar Başkan Yardımcısı Veli Devrim Yerli, Kooperatif Başkanı Refik Karataş ve yönetim kurulu başta olmak üzere Esnaf Odası Başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kooperatif Başkanı Refik Karataş, ”Birlik, beraberlik ve dayanışmanın anlamlı bir gününü daha hep birlikte yaşıyoruz. Allah dualarımızda aşure hayrımızı da kabul eylesin İnşallah” dedi.

Söke Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi tarafından, aşure hayrı gerçekleştirildi. Söke Belediye Meydanı'nda düzenlenen etkinliğe Söke Belediye Başkan vekili Mehmet Çınar Başkan Yardımcısı Veli Devrim Yerli, Kooperatif Başkanı Refik Karataş ve yönetim kurulu başta olmak üzere Esnaf Odası Başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kooperatif Başkanı Refik Karataş, ”Birlik, beraberlik ve dayanışmanın anlamlı bir gününü daha hep birlikte yaşıyoruz. Allah dualarımızda aşure hayrımızı da kabul eylesin İnşallah” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.