Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

- Söke İlçe Tarım’dan kırmızı örümcek ve yeşil sinek uyarısı

DİĞER 02.08.2022 - 17:14, Güncelleme: 27.02.2023 - 04:17
 

- Söke İlçe Tarım’dan kırmızı örümcek ve yeşil sinek uyarısı

Söke İlçe Tarım ve orman Müdürlüğü de arazide pamuk ekili arazilerde kontrollerine devam ediyor.
Türkiye’nin pamuk ambarı Söke Ovası’nda, pamuk bitkisi çiçeklenirken boy göstermeye başladı.  Uzman ekiplerce yapılan kontrollerde pamuk ekili alanlarda kırmızı örümceğin yoğunlaşmaya başladığı ve yeşil sinek zararlısı ile de mücadele gerektiğiniz gözlemlendiği ifade edildi. Yapılan tespitler sonunda uyarıda bulunan Söke İlçe Tarım ve orman Müdürlüğü; “Üreticilerimizin pamuk ekili tarlalarını bu günlerde yakından gözlemlemelerini zararlı yoğunluğu varsa zirai mücadele yapmalarını tavsiye ederiz” açıklaması yaptı.
Söke İlçe Tarım ve orman Müdürlüğü de arazide pamuk ekili arazilerde kontrollerine devam ediyor.

Türkiye’nin pamuk ambarı Söke Ovası’nda, pamuk bitkisi çiçeklenirken boy göstermeye başladı. 

Uzman ekiplerce yapılan kontrollerde pamuk ekili alanlarda kırmızı örümceğin yoğunlaşmaya başladığı ve yeşil sinek zararlısı ile de mücadele gerektiğiniz gözlemlendiği ifade edildi.

Yapılan tespitler sonunda uyarıda bulunan Söke İlçe Tarım ve orman Müdürlüğü; “Üreticilerimizin pamuk ekili tarlalarını bu günlerde yakından gözlemlemelerini zararlı yoğunluğu varsa zirai mücadele yapmalarını tavsiye ederiz” açıklaması yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.