Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Söke İYİ Parti Ön Seçime Hazır

SİYASET 31.03.2023 - 18:42, Güncelleme: 31.03.2023 - 18:51
 

Söke İYİ Parti Ön Seçime Hazır

Yapılacak ön seçim için sandıklar kuruldu
İYİ Parti'de Milletvekili adaylarının belirlenmesi için ön seçim yapılacak. Aydın ili genelinde milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulunan 34 aday bulunuyor. Üyeler Milletvekili adaylarını belirlemek üzere oy verecek.  Söke İYİ Parti'de ön seçim hazırlıkları tamamlanırken, ön seçim 1 Nisan 2023 Cumartesi günü gerçekleşecek. Ön seçim için sandıkları İYİ Parti Söke İlçe Teşkilatında kuruldu.  İYİ Parti Söke İlçe Başkanı Çağlar Çelikez; "Demokrasi mücadelesini, demokrasiye inananlar ile beraber veriyoruz. Bizler medeniyet yolunun taşlarını döşemeye talip cesurlar hareketi olarak 1 Nisan 2023 Cumartesi günü 09.00-17.00 saatleri arasında yapılacak olan üye bazlı ön seçimimize tüm üyelerimizi oy kullanmaya davet ediyoruz. Az Kaldı" dedi.
Yapılacak ön seçim için sandıklar kuruldu

İYİ Parti'de Milletvekili adaylarının belirlenmesi için seçim " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">ön seçim yapılacak. Aydın ili genelinde milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulunan 34 aday bulunuyor. Üyeler Milletvekili adaylarını belirlemek üzere oy verecek. 

Söke İYİ Parti'de seçim " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">ön seçim hazırlıkları tamamlanırken, seçim " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">ön seçim 1 Nisan 2023 Cumartesi günü gerçekleşecek. Ön seçim için sandıkları İYİ Parti Söke İlçe Teşkilatında kuruldu. 

İYİ Parti Söke İlçe Başkanı Çağlar Çelikez; " Demokrasi mücadelesini, demokrasiye inananlar ile beraber veriyoruz. Bizler medeniyet yolunun taşlarını döşemeye talip cesurlar hareketi olarak 1 Nisan 2023 Cumartesi günü 09.00-17.00 saatleri arasında yapılacak olan üye bazlı ön seçimimize tüm üyelerimizi oy kullanmaya davet ediyoruz. Az Kaldı" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.