Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Söke İYİ Parti'den Ümral Mert aday başvurusunu yaptı

SİYASET 21.03.2023 - 13:48, Güncelleme: 21.03.2023 - 15:39
 

Söke İYİ Parti'den Ümral Mert aday başvurusunu yaptı

Söke İYİ Parti’de Ümral Mert aday adaylığı başvurusunu yaptı
Söke İYİ Parti yönetim kurulu üyelerinden Ümral Mert, Milletvekili aday adaylığı için başvurusunu yaptı. 14 Mayıs’ta yapılacak genel seçimler için 28. Dönem Milletvekili aday adaylığı başvuruları devam ederken, Ümral Mert’in de Ankara genel merkezde başvuru dilekçesini verdiği öğrenildi. Aydın ilinde 8 kadın milletvekili aday adayı ile dikkat çeken İYİ Parti, seçimlere titiz bir şekilde hazırlanıyor. Ümral Mert İYİ Parti’nin Söke’de kuruluşundan bu yana siyaset yapan kadınlardan bir olma özelliği ile de dikkat çekiyor.
Söke İYİ Parti’de Ümral Mert aday adaylığı başvurusunu yaptı

Söke İYİ Parti " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> İYİ Parti yönetim kurulu üyelerinden Ümral Mert, Milletvekili aday adaylığı için başvurusunu yaptı.

14 Mayıs’ta yapılacak genel seçimler için 28. Dönem Milletvekili aday adaylığı başvuruları devam ederken, Ümral Mert’in de Ankara genel merkezde başvuru dilekçesini verdiği öğrenildi.

Aydın ilinde 8 kadın milletvekili aday adayı ile dikkat çeken İYİ Parti, seçimlere titiz bir şekilde hazırlanıyor. Ümral Mert İYİ Parti’nin Söke’de kuruluşundan bu yana siyaset yapan kadınlardan bir olma özelliği ile de dikkat çekiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.