Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Söke TARİŞ bu kez konukları Danimarka, Bursa ve İstanbul'dan

EKONOMİ 11.10.2022 - 11:35, Güncelleme: 27.02.2023 - 04:17
 

Söke TARİŞ bu kez konukları Danimarka, Bursa ve İstanbul'dan

Söke TARİŞ Pamuk ve Yağlı Tohumlar Kooperatifi bugün de Danimarka, Bursa ve İstanbul'dan Tekstilcileri ağırladı. "Doğadan Modaya Organik Pamuk" projesi kapsamında Söke'de üretilen kaliteli pamuklar Söke, dolayısıyla da TARİŞ Pamuk Kooperatifi'ni çekim merkezi haline getirdi. İstanbul ve Bursa'dan Bossa Dokuma ve Tekstil Sanayi Şirketi Temsilcileri ile Danimarka'dan dünyaca ünlü tekstil sanayi temsilcileri Söke TARİŞ  Pamuk Koooeratifi'ni ziyaret ettiler.TARİŞ'in konukları bölgemizde üretilen pamuğun özellikleri,üretim esasları ,yıllık ortalama üretim ve organik pamuk üretimine dönük bilgiler aldılar. Söke Pamuğu'na hayran kaldıklarını açıkladılar. Söke TARİŞ Pamuk Kooperatifi Başkanı İsmail Özer, "Üretimdeki kalite Söke pamuğunu adeta marka haline getirmiştir. TARİŞ Pamuk Kooperatifi olarak pamuğun sigorta görevinin yanı sıra pazar payını arttırma görevinide üstlenmiş durumdayız. Üreticilerimizin bu güven duygusu ile 10 Ekim Pazartesi günü itibariyle Söke Ovası'nda hasat edilen pamuğun 4'te birini,yani 17.5 Milyon Kilo'sunu almış bulunmaktayız.Üreticilerimize bir kez daha kooperatifimize duydukları güvenden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Söke TARİŞ Pamuk ve Yağlı Tohumlar Kooperatifi bugün de Danimarka, Bursa ve İstanbul'dan Tekstilcileri ağırladı.

"Doğadan Modaya Organik Pamuk" projesi kapsamında Söke'de üretilen kaliteli pamuklar Söke, dolayısıyla da TARİŞ Pamuk Kooperatifi'ni çekim merkezi haline getirdi. İstanbul ve Bursa'dan Bossa Dokuma ve Tekstil Sanayi Şirketi Temsilcileri ile Danimarka'dan dünyaca ünlü tekstil sanayi temsilcileri Söke TARİŞ  Pamuk Koooeratifi'ni ziyaret ettiler.TARİŞ'in konukları bölgemizde üretilen pamuğun özellikleri,üretim esasları ,yıllık ortalama üretim ve organik pamuk üretimine dönük bilgiler aldılar. Söke Pamuğu'na hayran kaldıklarını açıkladılar.

Söke TARİŞ Pamuk Kooperatifi Başkanı İsmail Özer, "Üretimdeki kalite Söke pamuğunu adeta marka haline getirmiştir. TARİŞ Pamuk Kooperatifi olarak pamuğun sigorta görevinin yanı sıra pazar payını arttırma görevinide üstlenmiş durumdayız. Üreticilerimizin bu güven duygusu ile 10 Ekim Pazartesi günü itibariyle Söke Ovası'nda hasat edilen pamuğun 4'te birini,yani 17.5 Milyon Kilo'sunu almış bulunmaktayız.Üreticilerimize bir kez daha kooperatifimize duydukları güvenden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.