Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Söke Ticaret Odası, SökeUn'u ziyaret etti

EKONOMİ 06.04.2023 - 13:55, Güncelleme: 06.04.2023 - 15:03
 

Söke Ticaret Odası, SökeUn'u ziyaret etti

Başkan Metin Sakalar'dan teşekkür
Söke Ticaret Odası, Söke'nin önemli markası Söke Değirmencilik San.Tic. A.Ş (SökeUn)'yi ziyaret etti.  Oda Başkanı Metin Sakalar ve beraberindeki heyet, Söke Değirmencilik San.Tic. A.Ş CEO ‘su Başar Kılıç, Söke Değirmencilik San.Tic. A.Ş Muhasebe ve Gümrük müdürü Ersin Çankaya ile bir araya geldi. Gerçekleşen toplantıda Söz alan Başar Kılıç, Söke için yapılacak her türlü girişim ve projelere destekte bulunmaya hazır olduklarını söyledi. Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Sakalar, sıcak ve samimi karşılama için teşekkür ederken; "Söke ve ülkemiz için önemli bir konumda bulunan firmalarımızın bizlere verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz" dedi. 
Başkan Metin Sakalar'dan teşekkür

Söke Ticaret Odası, Söke'nin önemli markası  Söke Değirmencilik San.Tic. A.Ş (SökeUn)'yi ziyaret etti. 

Oda Başkanı Metin Sakalar ve beraberindeki heyet, Söke Değirmencilik San.Tic. A.Ş CEO ‘su Başar Kılıç, Söke Değirmencilik San.Tic. A.Ş Muhasebe ve Gümrük müdürü Ersin Çankaya ile bir araya geldi.

Gerçekleşen toplantıda Söz alan Başar Kılıç, Söke için yapılacak her türlü girişim ve projelere destekte bulunmaya hazır olduklarını söyledi.

Söke Ticaret Odası " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Sakalar, sıcak ve samimi karşılama için teşekkür ederken; " Söke ve ülkemiz için önemli bir konumda bulunan firmalarımızın bizlere verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.