Söke Ticaret Odası'ndan destek çağrısı

GÜNDEM 14.04.2023 - 11:41, Güncelleme: 14.04.2023 - 11:44
 

Söke Ticaret Odası'ndan destek çağrısı

İş Dünyası Konut Seferberliği Kampanyası’na tüm hayırseverler davet ediliyor
Söke Ticaret Odası; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından deprem bölgesi için başlatılan ‘İş Dünyası Konut Seferberliği Kampanyası’na tüm hayırseverleri kampanyaya destek olmaya davet etti. Konuyla ilgili Söke Ticaret Odası’nda düzenlenen basın toplantısında Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Sakalar ve Meclis Başkanı Veysel Kara ile meclis üyelerinin yanı sıra Söke Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tanyeri, Meclis Başkanı Yusuf Çam, SÖGİAD Başkanı Murat Günal, Bağarası Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ünsal Adak da bulundu. 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen yıkıcı deprem sonrasında TOBB tarafından büyük bir konut seferberliği başlatıldığını belirten Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Sakalar; kampanyanın 1 Temmuz tarihine kadar süreceğini dile getirdi. ‘El ver, ev yapalım’ sloganıyla başlatılan kampanyanın yaraların sarılması, deprem bölgesindeki vatandaşların güvenli konutlara kavuşabilmesi için çok önemli olduğunu belirten Metin Sakalar; konut kampanyasının detayları ile de bilgi verdi. Bağışların TOBB’un IBAN hesaplarına peşin veya kredi kartı/sanal post ile ödeme yapılabileceğini belirten Sakalar, bağışların vergi matrahından da düşüleceğini hatırlattı. Metin Sakalar; “Hayırseverlerimiz, iş adamlarımız ve vatandaşlarımızı konut seferberliğine destek olmaya çağırıyoruz” dedi. Söke Ziraat Odası olarak başlatılan kampanyayı desteklediklerini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tanyeri, düzenlenen kampanyalar ve yapılan desteklerle yaraların bir an önce sarılmasını dilediğini ifade etti.
İş Dünyası Konut Seferberliği Kampanyası’na tüm hayırseverler davet ediliyor

Söke Ticaret Odası; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından deprem bölgesi için başlatılan ‘İş Dünyası Konut Seferberliği Kampanyası’na tüm hayırseverleri kampanyaya destek olmaya davet etti.

Konuyla ilgili Söke Ticaret Odası’nda düzenlenen basın toplantısında Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Sakalar ve Meclis Başkanı Veysel Kara ile meclis üyelerinin yanı sıra Söke Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tanyeri, Meclis Başkanı Yusuf Çam, SÖGİAD Başkanı Murat Günal, Bağarası Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ünsal Adak da bulundu.

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen yıkıcı deprem sonrasında TOBB tarafından büyük bir konut seferberliği başlatıldığını belirten Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Sakalar; kampanyanın 1 Temmuz tarihine kadar süreceğini dile getirdi.

‘El ver, ev yapalım’ sloganıyla başlatılan kampanyanın yaraların sarılması, deprem bölgesindeki vatandaşların güvenli konutlara kavuşabilmesi için çok önemli olduğunu belirten Metin Sakalar; konut kampanyasının detayları ile de bilgi verdi. Bağışların TOBB’un IBAN hesaplarına peşin veya kredi kartı/sanal post ile ödeme yapılabileceğini belirten Sakalar, bağışların vergi matrahından da düşüleceğini hatırlattı.

Metin Sakalar; “Hayırseverlerimiz, iş adamlarımız ve vatandaşlarımızı konut seferberliğine destek olmaya çağırıyoruz” dedi.

Söke Ziraat Odası olarak başlatılan kampanyayı desteklediklerini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tanyeri, düzenlenen kampanyalar ve yapılan desteklerle yaraların bir an önce sarılmasını dilediğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.