Söke'de kaza: 2 Yaralı

ASAYİŞ 09.08.2022 - 17:17, Güncelleme: 27.02.2023 - 04:17
 

Söke'de kaza: 2 Yaralı

 Söke'nin Fevzipaşa Mahallesi Kuşadası çevre yolunda meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Yönetimindeki 09 AFA 512 plakalı araçla Ağaçlı Kavşağı'ndan Novada Kavşağı'na seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü Eyüp Elveren yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisi ile sürücü ve yanında bulunan Adem Elveren yaralandı.  Yaralılara ilk müdahale 112 Sağlık Ekipleri tarafından ambulansta yapıldı. Hayati tehlikeleri bulunmayan yaralılar daha sonra Söke Fehime- Faik Kocagöz Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

 Söke'nin Fevzipaşa Mahallesi Kuşadası çevre yolunda meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Yönetimindeki 09 AFA 512 plakalı araçla Ağaçlı Kavşağı'ndan Novada Kavşağı'na seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü Eyüp Elveren yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisi ile sürücü ve yanında bulunan Adem Elveren yaralandı. 

Yaralılara ilk müdahale 112 Sağlık Ekipleri tarafından ambulansta yapıldı. Hayati tehlikeleri bulunmayan yaralılar daha sonra Söke Fehime- Faik Kocagöz Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.