Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Söke'de öğrenci servisleri sıkı takipte

EĞİTİM 12.10.2023 - 12:54, Güncelleme: 12.10.2023 - 12:54
 

Söke'de öğrenci servisleri sıkı takipte

Okul servis araçları, taşımalı eğitimde kullanılan minibüslerin denetimleri devam ediyor.
Söke ilçesinde okul servis araçları, taşımalı eğitimde kullanılan minibüslerin denetimleri devam ediyor. Söke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Söke İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik timleri tarafından öğrencileri taşıyan servis ve minübüslerin denetimleri yapılıyor. Yapılan denetimlerde araçların fiziki durumları ve güvenlik önemlerinin uygunluğu, araç ve sürücü yetki ve belgeleri incelendi. Sürücüler ve okul servis aracı işletmecilerinden; araçlarının bakımlarını ihmal etmemeleri, eksiksiz yola çıkmamaları, hız ve trafik kurallarına sıkı sıkıya uymaları istendi.   Yapılan açıklamada; öğrencilerin okullarına güven içinde gitmesi, evlerine huzur içinde dönmesi için okul servis denetimlerinin hassasiyetle devam edeceği bildirildi.
Okul servis araçları, taşımalı eğitimde kullanılan minibüslerin denetimleri devam ediyor.

Söke ilçesinde okul servis araçları, taşımalı eğitimde kullanılan minibüslerin denetimleri devam ediyor.

Söke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Söke İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik timleri tarafından öğrencileri taşıyan servis ve minübüslerin denetimleri yapılıyor.

Yapılan denetimlerde araçların fiziki durumları ve güvenlik önemlerinin uygunluğu, araç ve sürücü yetki ve belgeleri incelendi. Sürücüler ve okul servis aracı işletmecilerinden; araçlarının bakımlarını ihmal etmemeleri, eksiksiz yola çıkmamaları, hız ve trafik kurallarına sıkı sıkıya uymaları istendi.

 

Yapılan açıklamada; öğrencilerin okullarına güven içinde gitmesi, evlerine huzur içinde dönmesi için okul servis denetimlerinin hassasiyetle devam edeceği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.