Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Söke’de Yağlı Boya Resim Sergisi

SANAT 03.05.2023 - 14:42, Güncelleme: 03.05.2023 - 14:42
 

Söke’de Yağlı Boya Resim Sergisi

"Gönlümdeki Esintiler" adlı yağlı boya resim sergisi açılış töreni gerçekleştirildi.
Söke Ticaret Odası tarafından düzenlenen Sökeli ressam Mehmet Gemicioğlu'nun eserlerinin yer aldığı "Gönlümdeki Esintiler" adlı yağlı boya resim sergisi açılış töreni gerçekleştirildi. Açılışa Söke Belediye Başkan Vekili Veli Devrim Yerli, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Yapıcı, Ak Parti Milletvekili Adayı Seda Sarıbaş, MHP Milletvekili Adayı Yusuf Keremit, İYİ Parti Milletvekili Adayı Ahmet Ertürk, partilerin ilçe yöneticileri, çeşitli kurum ve kuruluşların temsilcileri ile STK’ların temsilcileri ve davetliler katıldı. Açılış töreninde konuşan Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Sakalar, Söke Ticaret odası olarak sanatın ve sanatçının yanında olmaktan mutlu olduklarını bu türlü etkinlikler ile buluşmaların devam edeceğini söyledi. Söke Belediyesi Fatma Suat Orhon Müze ve Sanat Evi'nde sanatseverlerin beğenisine sunulan yağlı boya resim sergisi, 6 Mayıs tarihine kadar açık kalacak.  
"Gönlümdeki Esintiler" adlı yağlı boya resim sergisi açılış töreni gerçekleştirildi.

Söke Ticaret Odası tarafından düzenlenen Sökeli ressam Mehmet Gemicioğlu'nun eserlerinin yer aldığı "Gönlümdeki Esintiler" adlı yağlı boya resim sergisi açılış töreni gerçekleştirildi. Açılışa Söke Belediye Başkan Vekili Veli Devrim Yerli, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Yapıcı, Ak Parti Milletvekili Adayı Seda Sarıbaş, MHP Milletvekili Adayı Yusuf Keremit, İYİ Parti Milletvekili Adayı Ahmet Ertürk, partilerin ilçe yöneticileri, çeşitli kurum ve kuruluşların temsilcileri ile STK’ların temsilcileri ve davetliler katıldı.

Açılış töreninde konuşan Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Sakalar, Söke Ticaret odası olarak sanatın ve sanatçının yanında olmaktan mutlu olduklarını bu türlü etkinlikler ile buluşmaların devam edeceğini söyledi.

Söke Belediyesi Fatma Suat Orhon Müze ve Sanat Evi'nde sanatseverlerin beğenisine sunulan yağlı boya resim sergisi, 6 Mayıs tarihine kadar açık kalacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.