Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Sökeli gönüllü Eczacılar deprem bölgesine yola çıktı

SAĞLIK 01.03.2023 - 15:02, Güncelleme: 01.03.2023 - 15:05
 

Sökeli gönüllü Eczacılar deprem bölgesine yola çıktı

Türk Eczacılar Birliği deprem bölgesinde kurulan sahra eczanelerinde ilaç hizmeti vermeye devam ediyor.
21. Bölge Aydın Eczacı Odası üyesi olan gönüllü eczacılar da bölgeye gidiyor. Gönüllü eczacı ve eczane teknikerlerinden oluşan Mart ayının ilk grubu, deprem bölgesinde hizmet vermek için Aydın’dan yola çıktı. Söke’den Hatay’da görev yapmak üzere yola çıkan eczacı grubunda Birgül Ural, İrfan Yiğit, Erhan Işık, Mehmet Osman Uçar, Efgan Oturgan, Mustafa Akçaal, Berk Kaan Behit bulunuyor.   Aydın’dan deprem bölgesinde görev yapacak gönüllü grubunda Söke dışında Nazilli, Kuşadası, Didim ve Aydın’dan da eczacılar bulunuyor.
Türk Eczacılar Birliği deprem bölgesinde kurulan sahra eczanelerinde ilaç hizmeti vermeye devam ediyor.

21. Bölge Aydın Eczacı Odası üyesi olan gönüllü eczacılar da bölgeye gidiyor. Gönüllü eczacı ve eczane teknikerlerinden oluşan Mart ayının ilk grubu, deprem bölgesinde hizmet vermek için Aydın’dan yola çıktı.

Söke’den Hatay’da görev yapmak üzere yola çıkan eczacı grubunda Birgül Ural, İrfan Yiğit, Erhan Işık, Mehmet Osman Uçar, Efgan Oturgan, Mustafa Akçaal, Berk Kaan Behit bulunuyor.  

Aydın’dan deprem bölgesinde görev yapacak gönüllü grubunda Söke dışında Nazilli, Kuşadası, Didim ve Aydın’dan da eczacılar bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.