Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Söke'nin Parklarında bakım ve onarım

YAŞAM 08.11.2022 - 14:13, Güncelleme: 27.02.2023 - 04:17
 

Söke'nin Parklarında bakım ve onarım

Söke Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri banklarda tamir ve tadilat çalışmalarını sürdürüyor.
Söke Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri vatandaşların daha rahat zaman geçirebileceği, soluk alabilecekleri, oturup dinlenebilecekleri park ve yeşil alanlarda bitki bakım ve düzenlemelerin dışında; alanlarda bulunan oturma grupları, spor aletleri ve oyuncakların bakım ve tamiratlarını da yapıyor. Müdürlük bünyesinde oluşturulan tamirat ekibi tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda Söke ilçe merkezi ve çevre mahallelerde bulunan tüm park ve yeşil alanlarda, alet ve ekipmanların kullanıma elverişli hale getirilebilmesi için çalışmalar yapılıyor.  
Söke Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri banklarda tamir ve tadilat çalışmalarını sürdürüyor.

Söke Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri vatandaşların daha rahat zaman geçirebileceği, soluk alabilecekleri, oturup dinlenebilecekleri park ve yeşil alanlarda bitki bakım ve düzenlemelerin dışında; alanlarda bulunan oturma grupları, spor aletleri ve oyuncakların bakım ve tamiratlarını da yapıyor.

Müdürlük bünyesinde oluşturulan tamirat ekibi tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda Söke ilçe merkezi ve çevre mahallelerde bulunan tüm park ve yeşil alanlarda, alet ve ekipmanların kullanıma elverişli hale getirilebilmesi için çalışmalar yapılıyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.