Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

TARİŞ Alanında Fuar için hazırlık başladı

EKONOMİ 28.02.2023 - 16:53, Güncelleme: 28.02.2023 - 16:58
 

TARİŞ Alanında Fuar için hazırlık başladı

SÖGİAD Tarım Fuarı Hazırlıklarına Başladı
Söke Genç İş İnsanları Derneği (SÖGİAD) tarafından bu yıl 28. Düzenlenecek olan Söke Tarım Fuarı, 8-11 Mart tarihlerinde TARİŞ Fabrika alanında gerçekleşecek. Alanda stantların kurulum çalışmaları başlarken, bir yandan da TARİŞ depoları boşaltılıyor. SÖGİAD Başkanı Murat Günal hazırlık çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Günal; “Bu yıl 28.’sini düzenleyeceğimiz Tarım Fuarı hazırlıkları başladı. TARİŞ alanını teslim aldığımız andan itibaren kurulum çalışmalarını başlattık. Şu ana kadar 62 katılımcı kesinleşti. İnşallah bu yıl güzel bir fuar etkinliği bekliyoruz.  Sponsorlarımız ve katılımcı firmalarımıza teşekkür ediyorum. Tüm halımızı 8-11 Mart tarihlerinde Fuarıma bekliyoruz” dedi. Geçtiğimiz yıl ilk kez fuara ev sahipliği yapan TARİŞ’in alanında geçen yılki eksiklikleri tespit ettiklerini belirten Murat Günal, “Bu yıl büyün alanı stantlarla birlikte dönüyoruz. Daha fazla stant ve daha düzenli bir alan olacak” dedi. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yine tarım sektöründe traktör ekipmanlarının ağırlıklı olacağı fuarda tohum ve gübre firmaları, otomotiv sektörü, STK’lar, Nazilli Pamuk Araştırma Enstitüsü’nün de olacaı ifade edildi
SÖGİAD Tarım Fuarı Hazırlıklarına Başladı

Söke Genç İş İnsanları Derneği (SÖGİAD) tarafından bu yıl 28. Düzenlenecek olan Söke Tarım Fuarı, 8-11 Mart tarihlerinde TARİŞ Fabrika alanında gerçekleşecek. Alanda stantların kurulum çalışmaları başlarken, bir yandan da TARİŞ depoları boşaltılıyor.

SÖGİAD Başkanı Murat Günal hazırlık çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Günal; “Bu yıl 28.’sini düzenleyeceğimiz Tarım Fuarı hazırlıkları başladı. TARİŞ alanını teslim aldığımız andan itibaren kurulum çalışmalarını başlattık. Şu ana kadar 62 katılımcı kesinleşti. İnşallah bu yıl güzel bir fuar etkinliği bekliyoruz.  Sponsorlarımız ve katılımcı firmalarımıza teşekkür ediyorum. Tüm halımızı 8-11 Mart tarihlerinde Fuarıma bekliyoruz” dedi.

Geçtiğimiz yıl ilk kez fuara ev sahipliği yapan TARİŞ’in alanında geçen yılki eksiklikleri tespit ettiklerini belirten Murat Günal, “Bu yıl büyün alanı stantlarla birlikte dönüyoruz. Daha fazla stant ve daha düzenli bir alan olacak” dedi.

Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yine tarım sektöründe traktör ekipmanlarının ağırlıklı olacağı fuarda tohum ve gübre firmaları, otomotiv sektörü, STK’lar, Nazilli Pamuk Araştırma Enstitüsü’nün de olacaı ifade edildi

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Video
Video Galeride Aç
Video albümüne giderek videoya yorum yazabilir yada videoyu sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.