Yusuf Keremit'ten Öneri...

GÜNDEM 22.08.2022 - 15:18, Güncelleme: 27.02.2023 - 04:17
 

Yusuf Keremit'ten Öneri...

Yusuf Keremit, Öğretmen Evi'nin Söke'de 30 yıldır yapılamayan Turizm Uygulama Oteli ile bütünleşmiş olarak düşünülebileceğini söyledi.
Emekli Eğitimci olmasının yanında Söke Belediye Başkan Adaylığı ile siyasetin Söke'de sevilen ve tanınan yüzlerinden biri olan Yusuf Keremti'ten öğretmenevi ile ilgili olarak öneri geldi.  Yıklımasının ardından yerine yenisi yapılacağı açıklanan Öğretmenevi binası ile ilgili öneride bulunan Yusuf Keremit, Öğretmen Evi'nin Söke'de 30 yıldır yapılamayan Turizm Uygulama Oteli ile bütünleşmiş olarak düşünülebileceğini söyledi.  "BİR TAŞLA İKİ KUŞ" Yusuf Keremit daha önce Turizm Meslek Lisesi Müdürlüğü de yapmış, su basman katı seviyesinde yıllardır bekleyen turizm uygulama  oteli inşaatının yapılabilmesi için çokça girişmde bulunmuştu.   Keremit, sosyal medyadan yaptığı paylaşımında;  "Öğretmenevi mi yoksa anılarımız mı yıkıldı? Sevgili dostlar sebebini bilmiyorum ancak eski binaları yıktıklarında içimizden de birşeyleri yıktıklarını hissediyorum... 1990 yılında yapılan bina niye yıkılır?Kimse çürük falan demesin.O gün bu binayı yapanlar veya yaptıranlar sorgulansın derim. Peki yıktık...Yerine ne yapılacak? Bilen varsa beri gelsin.. O zaman önerin var mı derseniz? Var... 30 yıldır yaptıramadığımız Turizm Lisesi Uygulama oteli... Siyasilerimize ve yöneticilerimize önerimdir; Turizm Meslek Lisesi ile bütünleşmiş bir ögretmenevi Hayal edin bakalım....Turizmin lojistik merkezi Söke... Olur mu? Bence olur.. Yeter ki SÖKE'li istesin... Kalın Sağlıcakla.." ifadelerine yer verdi.
Yusuf Keremit, Öğretmen Evi'nin Söke'de 30 yıldır yapılamayan Turizm Uygulama Oteli ile bütünleşmiş olarak düşünülebileceğini söyledi.

Emekli Eğitimci olmasının yanında Söke Belediye Başkan Adaylığı ile siyasetin Söke'de sevilen ve tanınan yüzlerinden biri olan Yusuf Keremti'ten öğretmenevi ile ilgili olarak öneri geldi. 

Yıklımasının ardından yerine yenisi yapılacağı açıklanan Öğretmenevi binası ile ilgili öneride bulunan Yusuf Keremit, Öğretmen Evi'nin Söke'de 30 yıldır yapılamayan Turizm Uygulama Oteli ile bütünleşmiş olarak düşünülebileceğini söyledi. 

"BİR TAŞLA İKİ KUŞ"

Yusuf Keremit daha önce Turizm Meslek Lisesi Müdürlüğü de yapmış, su basman katı seviyesinde yıllardır bekleyen turizm uygulama  oteli inşaatının yapılabilmesi için çokça girişmde bulunmuştu.  

Keremit, sosyal medyadan yaptığı paylaşımında; 

"Öğretmenevi mi yoksa anılarımız mı yıkıldı?

Sevgili dostlar sebebini bilmiyorum ancak eski binaları yıktıklarında içimizden de birşeyleri yıktıklarını hissediyorum...
1990 yılında yapılan bina niye yıkılır?Kimse çürük falan demesin.O gün bu binayı yapanlar veya yaptıranlar sorgulansın derim.
Peki yıktık...Yerine ne yapılacak? Bilen varsa beri gelsin..
O zaman önerin var mı derseniz? Var...
30 yıldır yaptıramadığımız Turizm Lisesi Uygulama oteli...
Siyasilerimize ve yöneticilerimize önerimdir;
Turizm Meslek Lisesi ile bütünleşmiş bir ögretmenevi
Hayal edin bakalım....Turizmin lojistik merkezi Söke...
Olur mu?
Bence olur..
Yeter ki SÖKE'li istesin...
Kalın Sağlıcakla.." ifadelerine yer verdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.