Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Başkan Karataş'tan Yerel Esnafa Destek Çağrısı

EKONOMİ 25.12.2023 - 10:26, Güncelleme: 25.12.2023 - 10:26
 

Başkan Karataş'tan Yerel Esnafa Destek Çağrısı

"Yılbaşı Alışverişini Yerel Esnaftan Yapın"
Başkan Karataş'tan Yerel Esnafa Destek Çağrısı: "Yılbaşı Alışverişini Yerel Esnaftan Yapın" Söke Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Refik Karataş, yeni bir çağrıda bulunarak, vatandaşları yerel esnafa destek olmaya davet etti. Başkan Karataş, yılbaşı alışverişlerini Sökeli esnaftan yapma çağrısında bulunarak, yerel ekonomiye katkıda bulunmanın önemine vurgu yaptı. Başkan Karataş, verdiği mesajda şu ifadelere yer verdi: "Yeni haftaya yeni umutlarla başlıyoruz. Yılbaşına sayılı günler kaldı. Yılbaşı alışverişlerimizi Sökeli esnaftan yapalım. Hani çocuğumuzu Bakkal Mehmet amcaya gönderip deftere yazsın diyoruz ya, alışverişlerimizi de oradan yapalım. Paramız Söke’de kalsın, kendi esnafımıza destek verelim. Herkese hayırlı işler, bol kazançlar. Huzurlu mutlu, sağlıklı günler dilerim." Söke Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Refik Karataş'ın bu çağrısı, yerel esnafa olan duyarlılığı artırmayı hedefliyor.        
"Yılbaşı Alışverişini Yerel Esnaftan Yapın"

Başkan Karataş'tan Yerel Esnafa Destek Çağrısı: " Yılbaşı Alışverişini Yerel Esnaftan Yapın"

Söke Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Refik Karataş, yeni bir çağrıda bulunarak, vatandaşları yerel esnafa destek olmaya davet etti. Başkan Karataş, yılbaşı alışverişlerini Sökeli esnaftan yapma çağrısında bulunarak, yerel ekonomiye katkıda bulunmanın önemine vurgu yaptı.

Başkan Karataş, verdiği mesajda şu ifadelere yer verdi: "Yeni haftaya yeni umutlarla başlıyoruz. Yılbaşına sayılı günler kaldı. Yılbaşı alışverişlerimizi Sökeli esnaftan yapalım. Hani çocuğumuzu Bakkal Mehmet amcaya gönderip deftere yazsın diyoruz ya, alışverişlerimizi de oradan yapalım. Paramız Söke’de kalsın, kendi esnafımıza destek verelim. Herkese hayırlı işler, bol kazançlar. Huzurlu mutlu, sağlıklı günler dilerim."

Söke Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Refik Karataş'ın bu çağrısı, yerel esnafa olan duyarlılığı artırmayı hedefliyor.

 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.