Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kıryarlar Özel Eğitim ve Uygulama Okulu’ndan farkındalık etkinliği

EĞİTİM 06.12.2023 - 14:26, Güncelleme: 06.12.2023 - 14:26
 

Kıryarlar Özel Eğitim ve Uygulama Okulu’ndan farkındalık etkinliği

öğretmen ve öğrenciler tarafından hazırlanan skeç, tiyatro ve çeşitli gösteriler sahnelendi.
Dünya Engelliler Günü nedeniyle Söke Kıryarlar Özel Eğitim ve Uygulama Okulu tarafından farkındalık etkinliği düzenlendi. Doğa Koleji Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe Söke Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Evin, Söke İlçe Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Yapıcı başta olmak üzere okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Okul Müdürü Burcu Pakalın’ın açılış konuşması yaptı. Okul Müdürü Burcu Pakalın konuşmasında, 3 Aralık’ın dünyada engelli insanların sorunlarına dikkat çekmek için belirlenmiş bir gün olduğuna dikkat çekti. Konuşmanın ardından Söke Kıryarlar Özel Eğitim ve Uygulama Okulu öğretmen ve öğrenciler tarafından hazırlanan skeç, tiyatro ve çeşitli gösteriler sahnelendi.
öğretmen ve öğrenciler tarafından hazırlanan skeç, tiyatro ve çeşitli gösteriler sahnelendi.

Dünya Engelliler Günü nedeniyle Söke Kıryarlar Özel Eğitim ve Uygulama Okulu tarafından farkındalık etkinliği düzenlendi.

Doğa Koleji Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe Söke Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Evin, Söke İlçe Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Yapıcı başta olmak üzere okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Okul Müdürü Burcu Pakalın’ın açılış konuşması yaptı. Okul Müdürü Burcu Pakalın konuşmasında, 3 Aralık’ın dünyada engelli insanların sorunlarına dikkat çekmek için belirlenmiş bir gün olduğuna dikkat çekti.

Konuşmanın ardından Söke Kıryarlar Özel Eğitim ve Uygulama Okulu öğretmen ve öğrenciler tarafından hazırlanan skeç, tiyatro ve çeşitli gösteriler sahnelendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.