Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Felaketinin tarımsal üretimdeki zararları da ortaya çıkıyor

GÜNDEM 07.11.2023 - 12:35, Güncelleme: 07.11.2023 - 12:35
 

Felaketinin tarımsal üretimdeki zararları da ortaya çıkıyor

Rakamlar açıklandı; telef olan hayvanların gömülme işlemleri yapıldı
Söke İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü sel felaketinin yaşandığı Demirçay, Kisir, Güneyyaka ve Nalbantlar bölgesinde hasar tespit çalışmaları devam ediyor. Tespitlerin yanında sele kapılarak telef olan hayvanların çevre sağlığını olumsuz etkilememesi için toplanması ve gömülme işlemleri de yapılıyor. İş makineleri ile alınan büyükbaş hayvanlar belirlenen noktaya gömülüyor. Söke İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'nden edinilen bilgiye göre yaşanan felaketle birlikte şu ana kadar 23 büyükbaş, 16 küçükbaş, 100 adet tavuk, 12 Bin adet etçi tavuk civcivinin telef olduğu 200 adet arılı kovanın ise zarar gördüğü ifade edildi. Diğer taraftan Söke İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerince bölgede tarım alanlarında meydana gelen hasar tespiti çalışmalarının da sürdürüldüğü belirtildi.
Rakamlar açıklandı; telef olan hayvanların gömülme işlemleri yapıldı

Söke İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü sel felaketinin yaşandığı Demirçay, Kisir, Güneyyaka ve Nalbantlar bölgesinde hasar tespit çalışmaları devam ediyor. Tespitlerin yanında sele kapılarak telef olan hayvanların çevre sağlığını olumsuz etkilememesi için toplanması ve gömülme işlemleri de yapılıyor. İş makineleri ile alınan büyükbaş hayvanlar belirlenen noktaya gömülüyor.

Söke İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'nden edinilen bilgiye göre yaşanan felaketle birlikte şu ana kadar 23 büyükbaş, 16 küçükbaş, 100 adet tavuk, 12 Bin adet etçi tavuk civcivinin telef olduğu 200 adet arılı kovanın ise zarar gördüğü ifade edildi.

Diğer taraftan Söke İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerince bölgede tarım alanlarında meydana gelen hasar tespiti çalışmalarının da sürdürüldüğü belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.