Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Konak Mahallesi'nin O sokakları doğalgaza kavuşacak

YAŞAM 09.08.2023 - 11:56, Güncelleme: 09.08.2023 - 11:56
 

Konak Mahallesi'nin O sokakları doğalgaza kavuşacak

Konak Mahallesi Muhtarı Galip Hanaylı duyurdu...
ENERYA Aydın Doğalgaz Dağıtım A.Ş. tarafından Söke'nin merkez mahallelerinden Konak Mahallesi'nde doğalgaz altyapı çalışmalarının başlatılacağı bildirildi.    Konak Mahallesi'nin Hükümet Konağı etrafındaki Hamam ve Jale Sokak'lar başta olmak üzere Keçeci, ersoy, Nalbant, Kocaçeşme, Karaoğlu, Derman, Onur ve Özbaş Sokaklarda doğalgaz altyapı çalışmalarının başlatılacağı öğrenildi. Bu sokaklarda oturan vatandaşların abonelik işlemlerini yaptırmaları konusunda çağrıda bulunulurken, abonelik işlemleri ile ilgili detaylı biglinin ENERYA'dan yada mahalle muhtarlığından edinebiledceği ifade edildi.    Söke'nin Konak Mahalle Muhtarı Galip Hanaylı sosyal medyada yaptığı duyuruda; "Söz konusu sokaklarda oturan vatandaşlarımızın Abonelik işlemlerini en kısa sürede yapmanızı rica ediyorum. Abobelik hakkında bilgi edinmek için muhtarlık ofisine veya Enerya Söke ofisine gidebilirsiniz. Sokakların tekrar kazılmaması için lütfen abonelik işlemlerini hızlıca yapalım. Detaylı bilgi için 0534 260 62 10 telefon numarasından Hasan Bey ile iletişime geçebilirsiniz" dedi. 
Konak Mahallesi Muhtarı Galip Hanaylı duyurdu...
ENERYA Aydın Doğalgaz Dağıtım A.Ş. tarafından Söke'nin merkez mahallelerinden Konak Mahallesi'nde doğalgaz altyapı çalışmalarının başlatılacağı bildirildi. 
 
Konak Mahallesi'nin Hükümet Konağı etrafındaki Hamam ve Jale Sokak'lar başta olmak üzere Keçeci, ersoy, Nalbant, Kocaçeşme, Karaoğlu, Derman, Onur ve Özbaş Sokaklarda doğalgaz altyapı çalışmalarının başlatılacağı öğrenildi. Bu sokaklarda oturan vatandaşların abonelik işlemlerini yaptırmaları konusunda çağrıda bulunulurken, abonelik işlemleri ile ilgili detaylı biglinin ENERYA'dan yada mahalle muhtarlığından edinebiledceği ifade edildi. 
 
Söke'nin Konak Mahalle Muhtarı Galip Hanaylı sosyal medyada yaptığı duyuruda; "Söz konusu sokaklarda oturan vatandaşlarımızın Abonelik işlemlerini en kısa sürede yapmanızı rica ediyorum. Abobelik hakkında bilgi edinmek için muhtarlık ofisine veya Enerya Söke ofisine gidebilirsiniz. Sokakların tekrar kazılmaması için lütfen abonelik işlemlerini hızlıca yapalım. Detaylı bilgi için 0534 260 62 10 telefon numarasından Hasan Bey ile iletişime geçebilirsiniz" dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.