Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kuşadası’nın yeni başhekimi Söke’den

SAĞLIK 07.08.2023 - 15:48, Güncelleme: 07.08.2023 - 15:48
 

Kuşadası’nın yeni başhekimi Söke’den

Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Enver Pekmez, Kuşadası Devlet Hastanesi’ne Başhekim olarak atandı.
Ege Bölgesinin prestijli hastanelerinden olan Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi’nin Başhekim Yardımcısı Dr. Enver Pekmez, Kuşadası Devlet Hastanesi Başhekimi olarak atandı. Eski Başhekim Türker Yılmaz ise Aydın Devlet Hastanesi’ne uzman hekim olarak atandığı öğrenildi.   Daha önce çeşitli illerde çalışan Dr. Enver Pekmez, Söke’ye gelmeden önce Van’ın Başkale İlçesinde de başhekim olarak görev yapmıştı. Dr. Pekmez’in atamasının bakanlık tarafından onaylandığı öğrenildi.
Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Enver Pekmez, Kuşadası Devlet Hastanesi’ne Başhekim olarak atandı.

Ege Bölgesinin prestijli hastanelerinden olan Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi’nin Başhekim Yardımcısı Dr. Enver Pekmez, Kuşadası Devlet Hastanesi Başhekimi olarak atandı. Eski Başhekim Türker Yılmaz ise Aydın Devlet Hastanesi’ne uzman hekim olarak atandığı öğrenildi.

 

Daha önce çeşitli illerde çalışan Dr. Enver Pekmez, Söke’ye gelmeden önce Van’ın Başkale İlçesinde de başhekim olarak görev yapmıştı. Dr. Pekmez’in atamasının bakanlık tarafından onaylandığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.