Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Söke Kaymakamı Akça, Söke’nin iş dünyasını yakından tanıyor

EKONOMİ 03.01.2024 - 10:58, Güncelleme: 03.01.2024 - 10:58
 

Söke Kaymakamı Akça, Söke’nin iş dünyasını yakından tanıyor

Söke Kaymakamı Ali Akça, ilçedeki iş insanlarını ziyaret ederek ekonominin nabzını tutuyor.
Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Sakalar ile birlikte gerçekleştirdiği iade-i ziyaretlerle, ilçenin iş dünyasını yakından tanıyan Kaymakam Akça, işletme sahipleriyle buluşarak sektörlerindeki gelişmeleri yerinde inceletip, bilgiler alıyor. Kaymakam Akça; Tekmen Tekstil Çırçır Ltd. Şti. Sahibi Aslı Tehmen, Zece's Tekstil Yetkilisi Zeynep Ece Sarı, İnovmak Makina San. ve Tic. A.Ş. Sahibi Mediha Karaoğlu İşgören, Taşyumru Otomotiv Turizm San. Tic. Ltd. Şti. Sahibi Mehmet Taşyumru'yu ziyaret ederek, işletmelerinin faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Ziyaretler sırasında iş dünyasının sorunları ve beklentileri konusunda da görüş alışverişinde bulunuldu. Ayrıca, Kaymakam Akça, SÖGİAD Başkanı Murat Günal, Arhan Hafriyat Beton Mam. İnş. Pet. Tic. ve San. Ltd. Şti. Sahibi Burak Semerci, Söke Ziraat Bankası Şube Müdürü Saygın Yılmaz, Ziraat Bankası Memuru Cemal Tepecik gibi önemli isimlerle de bir araya gelerek; ilçenin ekonomik dinamikleri hakkında bilgi alışverişinde bulundu.
Söke Kaymakamı Ali Akça, ilçedeki iş insanlarını ziyaret ederek ekonominin nabzını tutuyor.

Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Sakalar ile birlikte gerçekleştirdiği iade-i ziyaretlerle, ilçenin iş dünyasını yakından tanıyan Kaymakam Akça, işletme sahipleriyle buluşarak sektörlerindeki gelişmeleri yerinde inceletip, bilgiler alıyor.

Kaymakam Akça; Tekmen Tekstil Çırçır Ltd. Şti. Sahibi Aslı Tehmen, Zece's Tekstil Yetkilisi Zeynep Ece Sarı, İnovmak Makina San. ve Tic. A.Ş. Sahibi Mediha Karaoğlu İşgören, Taşyumru Otomotiv Turizm San. Tic. Ltd. Şti. Sahibi Mehmet Taşyumru'yu ziyaret ederek, işletmelerinin faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Ziyaretler sırasında iş dünyasının sorunları ve beklentileri konusunda da görüş alışverişinde bulunuldu.

Ayrıca, Kaymakam Akça, SÖGİAD Başkanı Murat Günal, Arhan Hafriyat Beton Mam. İnş. Pet. Tic. ve San. Ltd. Şti. Sahibi Burak Semerci, Söke Ziraat Bankası Şube Müdürü Saygın Yılmaz, Ziraat Bankası Memuru Cemal Tepecik gibi önemli isimlerle de bir araya gelerek; ilçenin ekonomik dinamikleri hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.