Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Söke Kent Konseyi’nden ‘Bağımlılık’ semineri

SAĞLIK 28.04.2023 - 14:58, Güncelleme: 28.04.2023 - 14:58
 

Söke Kent Konseyi’nden ‘Bağımlılık’ semineri

Söke Kent Konseyi çevre sağlık trafik çalışma grubu tarafından ‘Bağımlılık ve YEDAM tanıtımı’ etkinliği gerçekleştirildi.
Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM)’ın faaliyetleri, bağımlılık ve bağımlılık türleri, bağımlılıktan kurtulma yolları ve yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirme semineri; Söke Belediyesi Recep Yazıcıoğlu Kültür Salonunda yapıldı. Etkinlikte Sosyal Hizmet Uzmanı Elvan Akçil konuşmacı olarak yer aldı. Etkinliğin sonunda Söke Kent Konseyi Başkanı Saliha Ondört çağımızın en önemli sorunlarından biri olan bağımlılık ile ilgili etkinliklerin artırılarak devam edeceğini belirtti, bu konuda adım atan çevre sağlık trafik çalışma grubuna teşekkür etti. Sunumu ve verdiği önemli bilgiler için ise Elvan Akçil’e teşekkür eden Ondört, bir de teşekkür belgesi takdim etti.
Söke Kent Konseyi çevre sağlık trafik çalışma grubu tarafından ‘Bağımlılık ve YEDAM tanıtımı’ etkinliği gerçekleştirildi.

Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM)’ın faaliyetleri, bağımlılık ve bağımlılık türleri, bağımlılıktan kurtulma yolları ve yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirme semineri; Söke Belediyesi Recep Yazıcıoğlu Kültür Salonunda yapıldı. Etkinlikte Sosyal Hizmet Uzmanı Elvan Akçil konuşmacı olarak yer aldı.

Etkinliğin sonunda Söke Kent Konseyi Başkanı Saliha Ondört çağımızın en önemli sorunlarından biri olan bağımlılık ile ilgili etkinliklerin artırılarak devam edeceğini belirtti, bu konuda adım atan çevre sağlık trafik çalışma grubuna teşekkür etti. Sunumu ve verdiği önemli bilgiler için ise Elvan Akçil’e teşekkür eden Ondört, bir de teşekkür belgesi takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.