Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Söke Tarım ve Orman Müdürlüğü, hayvancılara bilgilendirme

EKONOMİ 15.12.2023 - 11:26, Güncelleme: 15.12.2023 - 11:26
 

Söke Tarım ve Orman Müdürlüğü, hayvancılara bilgilendirme

Müdürlük ekipleri, çiftçileri güncel konularda bilgilendirme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
 Söke Tarım ve Orman Müdürlüğü, hayvan üreticilerine yönelik bilgilendirme toplantıları düzenleyerek çiftçileri güncel konularda bilgilendirme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Söke'ye bağlı kırsal mahallelerde gerçekleştirilen son toplantılar, Burunköy ve Yeniköy mahallelerinde gerçekleştirildi.     Toplantılar kapsamında özellikle süt hijyeni, süt hayvanlarının bakımı, beslenme koşulları, damızlık düve desteği ve genel hayvancılık sorunları ele alındı. Çiftçilere yönelik düzenlenen bu bilgilendirme toplantıları, tarım ve hayvancılık sektöründeki gelişmeleri yakından takip etmelerine ve modern tarım uygulamalarını benimsemelerine olanak tanıyor.   Söke Tarım ve Orman Müdürlüğü, çiftçilere yönelik bu tür bilgilendirme toplantılarına önem vererek, bölgedeki tarım ve hayvancılık sektörünün daha verimli ve sürdürülebilir bir şekilde gelişmesine katkı sağlamayı hedefliyor.
Müdürlük ekipleri, çiftçileri güncel konularda bilgilendirme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

  Söke Tarım ve Orman Müdürlüğü, hayvan üreticilerine yönelik bilgilendirme toplantıları düzenleyerek çiftçileri güncel konularda bilgilendirme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Söke'ye bağlı kırsal mahallelerde gerçekleştirilen son toplantılar, Burunköy ve Yeniköy mahallelerinde gerçekleştirildi.  

  Toplantılar kapsamında özellikle süt hijyeni, süt hayvanlarının bakımı, beslenme koşulları, damızlık düve desteği ve genel hayvancılık sorunları ele alındı. Çiftçilere yönelik düzenlenen bu bilgilendirme toplantıları, tarım ve hayvancılık sektöründeki gelişmeleri yakından takip etmelerine ve modern tarım uygulamalarını benimsemelerine olanak tanıyor.
  Söke Tarım ve Orman Müdürlüğü, çiftçilere yönelik bu tür bilgilendirme toplantılarına önem vererek, bölgedeki tarım ve hayvancılık sektörünün daha verimli ve sürdürülebilir bir şekilde gelişmesine katkı sağlamayı hedefliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.