Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Söke’deki yangında bir ev tamamen kül oldu

ASAYİŞ 09.12.2023 - 14:22, Güncelleme: 09.12.2023 - 14:22
 

Söke’deki yangında bir ev tamamen kül oldu

Söke'ye bağlı Savuca Mahallesi'nde meydana gelen yangında bir ev tamamen kül oldu.
Savuca Mahallesi 28. Sokak’ta bulunan evin ikinci katında yangın çıktı. Vedat Özkaya ve ailesinin yaşadığı ev tamamen kül oldu. İhbar sonrası olay yerine hemen intikal eden Aydın Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, yangına müdahalede bulunsa da, ev kullanılamaz hale geldi. Yangın sırasında can kaybı veya yaralanma olmazken, ikinci katın çatısı ile birlikte tamamen yandığı yangında çevre binaların zarar görmemesi için çaba harcandı. Söke İtfaiyesi 5 araçla yangına müdahale etti. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Taner Günhan da yangın sonrasında olay yerinde incelemelerde bulunurken, Söke Belediyesi de yangın felaketi yaşayan aileye yardım elini uzatmak üzere ekiplerini yönlendirdi.
Söke'ye bağlı Savuca Mahallesi'nde meydana gelen yangında bir ev tamamen kül oldu.

Savuca Mahallesi 28. Sokak’ta bulunan evin ikinci katında yangın çıktı. Vedat Özkaya ve ailesinin yaşadığı ev tamamen kül oldu. İhbar sonrası olay yerine hemen intikal eden Aydın Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, yangına müdahalede bulunsa da, ev kullanılamaz hale geldi.

Yangın sırasında can kaybı veya yaralanma olmazken, ikinci katın çatısı ile birlikte tamamen yandığı yangında çevre binaların zarar görmemesi için çaba harcandı. Söke İtfaiyesi 5 araçla yangına müdahale etti.

Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Taner Günhan da yangın sonrasında olay yerinde incelemelerde bulunurken, Söke Belediyesi de yangın felaketi yaşayan aileye yardım elini uzatmak üzere ekiplerini yönlendirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.