Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Sökespor yönetiminde görev dağılımı belli oldu

SPOR 25.07.2023 - 17:03, Güncelleme: 25.07.2023 - 17:03
 

Sökespor yönetiminde görev dağılımı belli oldu

Sökespor’un yeni Başkanı Alparslan Küçükali, yeni yönetimini tanıttı.
Geçtiğimiz hafta sonu genel kurul toplantısını gerçekleştirerek yeni başkanını belirleyen Sökespor’da ilk basın toplantısı yapıldı. Sökespor’un yeni kulüp başkanı Alpaslan Küçükali, yönetimi ve görev dağılımını tanıtmasının yanı sıra yeni teknik direktörün kim olduğunu da açıkladı, yapılacak transferlerle ilgili bilgiler verdi. Transfer komitesi olarak 5 kişilik bir ekip oluşturduklarını, ilk olarak iç transfer görüşmelerini yapacaklarını belirten Alpaslan Küçükali, dış transferi de 10 Ağustos’ta başlayacak kamp gününe kadar çözüme kavuşturmayı planladıklarını ifade etti. Sökespor’un yeni teknik direktörünün 2. ve 3. Lig'te başarılarından söz ettiren Ferruh Eren olduğunu açıkladı. Başkan Küçükali, birinci yardımcı Ümit Algür, Atletik Performansçı Fatih Köse, Kaleci Antrenörü Erkan Demir olarak belirlendiğini ifade etti. Yeni yönetimin görev dağılımı şöyle: Başkan Yardımcıları Nazım Saygın, Celalettin Macit, Sökespor Genel Kaptanı Uğur Okutan, Basın Sözcüleri Ümit Güç, Keramettin Temiz, Genel Koordinatör Hanifi Akbulut, Tesislerden sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Salih Güzel, Faruk Çürük, Hukuk İşleri Yönetim Kurulu üyesi Tayfun Ortanca, Gökhan Aydemir, Sökespor Kulüp Müdürü İdris Akça oldu. Transfer komitesi Alparslan Küçükali, Uğur Okutan, Ümit Güç, Faruk Çürük, Salih Güzel olarak belirlendi. Sportif direktör eski futbolcu Hüseyin Kösem oldu.
Sökespor’un yeni Başkanı Alparslan Küçükali, yeni yönetimini tanıttı.

Geçtiğimiz hafta sonu genel kurul toplantısını gerçekleştirerek yeni başkanını belirleyen Sökespor’da ilk basın toplantısı yapıldı. Sökespor’un yeni kulüp başkanı Alpaslan Küçükali, yönetimi ve görev dağılımını tanıtmasının yanı sıra yeni teknik direktörün kim olduğunu da açıkladı, yapılacak transferlerle ilgili bilgiler verdi.

Transfer komitesi olarak 5 kişilik bir ekip oluşturduklarını, ilk olarak iç transfer görüşmelerini yapacaklarını belirten Alpaslan Küçükali, dış transferi de 10 Ağustos’ta başlayacak kamp gününe kadar çözüme kavuşturmayı planladıklarını ifade etti. Sökespor’un yeni teknik direktörünün 2. ve 3. Lig'te başarılarından söz ettiren Ferruh Eren olduğunu açıkladı. Başkan Küçükali, birinci yardımcı Ümit Algür, Atletik Performansçı Fatih Köse, Kaleci Antrenörü Erkan Demir olarak belirlendiğini ifade etti.

Yeni yönetimin görev dağılımı şöyle:

Başkan Yardımcıları Nazım Saygın, Celalettin Macit, Sökespor Genel Kaptanı Uğur Okutan, Basın Sözcüleri Ümit Güç, Keramettin Temiz, Genel Koordinatör Hanifi Akbulut, Tesislerden sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Salih Güzel, Faruk Çürük, Hukuk İşleri Yönetim Kurulu üyesi Tayfun Ortanca, Gökhan Aydemir, Sökespor Kulüp Müdürü İdris Akça oldu.

Transfer komitesi Alparslan Küçükali, Uğur Okutan, Ümit Güç, Faruk Çürük, Salih Güzel olarak belirlendi. Sportif direktör eski futbolcu Hüseyin Kösem oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.