Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Sökspor Kral'ı transfer etti

SPOR 07.08.2023 - 13:47, Güncelleme: 07.08.2023 - 13:47
 

Sökspor Kral'ı transfer etti

Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de mücadele eden Sökespor, yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını hızla sürdürüyor.
Teknik heyetini belirleyen, 13 futbolcuya yeni sezon için imza attıran Sökespor, iddialı kadro kurma çalışmalarında geçtiğimiz sezonu gol kralı olarak tamamlayan Orhan Yüksel’i de renklerine bağladı. Geçtiğimiz sezon Sarayköyspor’da forma giyen gol kralı Orhan Yüksel ile daha da güçlendiklerini kaydeden Başkan Küçükali, "Çok iyi bir transfer gerçekleştirdik. Geçen sezon Sarayköyspor’un formasını terleten ve ligin gol kralı olan Orhan Yüksel ile anlaştık. 28 yaşında olan oyuncumuz daha önce Çilimli Belediyespor, Trabzon Doğanspor, Ayvalıkgücü ve Akşehirspor gibi önemli takımlarda top oynamış. Bu arada transfer çalışmalarımız devam ediyor. Görüştüğümüz oyuncular var. Bir kaç gün içerisinde onları da taraftarlarımız ve kamuoyuna açıklayacağız” dedi.
Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de mücadele eden Sökespor, yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Teknik heyetini belirleyen, 13 futbolcuya yeni sezon için imza attıran Sökespor, iddialı kadro kurma çalışmalarında geçtiğimiz sezonu gol kralı olarak tamamlayan Orhan Yüksel’i de renklerine bağladı.


Geçtiğimiz sezon Sarayköyspor’da forma giyen gol kralı Orhan Yüksel ile daha da güçlendiklerini kaydeden Başkan Küçükali, "Çok iyi bir transfer gerçekleştirdik. Geçen sezon Sarayköyspor’un formasını terleten ve ligin gol kralı olan Orhan Yüksel ile anlaştık. 28 yaşında olan oyuncumuz daha önce Çilimli Belediyespor, Trabzon Doğanspor, Ayvalıkgücü ve Akşehirspor gibi önemli takımlarda top oynamış. Bu arada transfer çalışmalarımız devam ediyor. Görüştüğümüz oyuncular var. Bir kaç gün içerisinde onları da taraftarlarımız ve kamuoyuna açıklayacağız” dedi.

 <a href=Sökespor Kulüp Başkanı Alpaslan Küçükali" src="https://www.aydinbolgehaber.com/images/746fea526100c0e16ddba3722881b303.jpeg" style="height:338px; width:600px" />

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.