Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Söke İYİ Parti Delegelerini Belirledi

SİYASET 31.10.2022 - 11:06, Güncelleme: 27.02.2023 - 04:17
 

Söke İYİ Parti Delegelerini Belirledi

İYİ Parti Söke İlçe Teşkilatı kongre sürecinde delege seçimlerini tamamladı.
Partinin ilçe merkezinde gerçekleşen delege seçimlerinde parti üyeleri oy kullandı. Yapılan dele seçimleri sonunda ilçe kongresinde oy kullanacak olan 389 delegenin seçimi yapıldı. İYİ Parti Söke İlçe Kongresi 27 Kasım tarihinde yapılacak. İYİ Parti Söke İlçe Başkanı Çağlar Çelikez yaptığı açıklamada; “30 Ekim 2022 günü yapılan Söke ilçe delege seçimlerinin Sökemize ve partimize hayırlı olmasını temenni eder, delege seçilen arkadaşlarımı tebrik ederim. ‘Hiç bir makam, hiçbir mevki, hiçbir koltuk İYİ'lerin birliğinden doğacak olan enerjiden daha değerli değildir’. Unutmayın; önümüzde kazanmak zorunda olduğumuz bir seçim var. Hep beraber başaracağız” dedi.
İYİ Parti Söke İlçe Teşkilatı kongre sürecinde delege seçimlerini tamamladı.

Partinin ilçe merkezinde gerçekleşen delege seçimlerinde parti üyeleri oy kullandı. Yapılan dele seçimleri sonunda ilçe kongresinde oy kullanacak olan 389 delegenin seçimi yapıldı. İYİ Parti Söke İlçe Kongresi 27 Kasım tarihinde yapılacak.

İYİ Parti Söke İlçe Başkanı Çağlar Çelikez yaptığı açıklamada; “30 Ekim 2022 günü yapılan Söke ilçe delege seçimlerinin Sökemize ve partimize hayırlı olmasını temenni eder, delege seçilen arkadaşlarımı tebrik ederim. ‘Hiç bir makam, hiçbir mevki, hiçbir koltuk İYİ'lerin birliğinden doğacak olan enerjiden daha değerli değildir’. Unutmayın; önümüzde kazanmak zorunda olduğumuz bir seçim var. Hep beraber başaracağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.