Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Söke'de ekmeğe bir zam daha

EKONOMİ 16.11.2022 - 16:10, Güncelleme: 27.02.2023 - 04:17
 

Söke'de ekmeğe bir zam daha

Söke'de ekmek 5 Lira oluyor... 2021 Kasım ayında 2 Lira olan ekmek, 2022 Ocak ayında 2.5 Lira olmuş, Ramazan ayında 3 Lira'ya yükselmişti. Yaz aylarında 4 Lraya yükselen ekmek fiyatı Bir yılda 4. kez zam görerek 5 Liraya yükseliyor.  Son dönemde Fırıncı esnafının un, maya, yakıt ve işçilik ücretlerindeki maliyet artışları gerekçe gösterilerek ekmeğe zam geldi. Buna göre 200 gram ekmek 5 lira olarak belirlendi. Alınan zam kararı önümüzdeki günlerde yürürlüğe girecek. Söke Tatlıcılar ve Pastacılar Odası Başkanı Şeref Başar, "Hiç zam yapmak istemiyorduk ancak son zamlarda iyice zorlandık. Aydın genelinde böyle bir karar alındı. 200 gram ekmek 5 lira oldu. Güncel fiyata bir hafta 10 gün içerisinde geçilecektir. Zam yaparken hem esnafımızı hem de vatandaşlarımızı düşünüyoruz. Söke'ye Aydına hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Söke'de ekmek 5 Lira oluyor...

2021 Kasım ayında 2 Lira olan ekmek, 2022 Ocak ayında 2.5 Lira olmuş, Ramazan ayında 3 Lira'ya yükselmişti. Yaz aylarında 4 Lraya yükselen ekmek fiyatı Bir yılda 4. kez zam görerek 5 Liraya yükseliyor. 

Son dönemde Fırıncı esnafının un, maya, yakıt ve işçilik ücretlerindeki maliyet artışları gerekçe gösterilerek ekmeğe zam geldi.
Buna göre 200 gram ekmek 5 lira olarak belirlendi. Alınan zam kararı önümüzdeki günlerde yürürlüğe girecek.
Söke Tatlıcılar ve Pastacılar Odası Başkanı Şeref Başar, "Hiç zam yapmak istemiyorduk ancak son zamlarda iyice zorlandık. Aydın genelinde böyle bir karar alındı. 200 gram ekmek 5 lira oldu. Güncel fiyata bir hafta 10 gün içerisinde geçilecektir. Zam yaparken hem esnafımızı hem de vatandaşlarımızı düşünüyoruz. Söke'ye Aydına hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.