Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Sökeli Milletvekili Adayları 4 Parti'de Yer Buldu

SİYASET 10.04.2023 - 15:57, Güncelleme: 10.04.2023 - 16:13
 

Sökeli Milletvekili Adayları 4 Parti'de Yer Buldu

Sökeli adaylara Memleket Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi, İYİ Parti ve Zafer Partisi yer verdi.
15 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimleri öncesinde pazar günü gözler partilerin genel merkezlerine çevrilmişti. Partiler Milletvekili adaylarını YSK'ya bildirdi ve kamuoyuna açıkladı. Milliyetçi Hareket Partisi daha önce davranmış pazar gününü beklemeden adaylarını açıklamıştı.  Genel olarak aday sıralamarında ilk üç yada dört sıraya seçilebilir gözüyle bakılırken, buna göre 4 parti seçilebilir denilebilecek yerden Sökeli adaylara yer verdi.  MHP'den Aydın Milletvekili Adayları sıralamasında Sökeli aday Yusuf Keremit 3.'ncü sırada yer aldı.  Memleket Partisi'nde ise Sibel Işık 2.'nci sırada, İYİ Parti'de Tuğça Canpolat Yılmaz 3.'cü sırada, Zafer Partisi'nde ise Kemal Kayhan 3.'ncü sırada yer aldı.  "AK PARTİ'DE METİN YAVUZ SIRALAMADA YOK" Uzun zaman sonra Söke'nin iktidar partisinden Milletvekili hasretine son veren isim Metin Yavuz, 28. dönem Milletvekili aday listesinde yer bulamadı. Ak Parti Mustafa Savaş dışında büyük bir değişikliğe giderken Metin Yavuz ile birlikte mevcut vekiller Rıza Posacı ve Bekir Kuvvet Erim'e yer vermedi.   
Sökeli adaylara Memleket Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi, İYİ Parti ve Zafer Partisi yer verdi.

15 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimleri öncesinde pazar günü gözler partilerin genel merkezlerine çevrilmişti. Partiler Milletvekili adaylarını YSK'ya bildirdi ve kamuoyuna açıkladı. Milliyetçi Hareket Partisi daha önce davranmış pazar gününü beklemeden adaylarını açıklamıştı. 

Genel olarak aday sıralamarında ilk üç yada dört sıraya seçilebilir gözüyle bakılırken, buna göre 4 parti seçilebilir denilebilecek yerden Sökeli adaylara yer verdi. 

MHP'den Aydın Milletvekili Adayları sıralamasında Sökeli aday Yusuf Keremit 3.'ncü sırada yer aldı. 

Memleket Partisi'nde ise Sibel Işık 2.'nci sırada, İYİ Parti'de Tuğça Canpolat Yılmaz 3.'cü sırada, Zafer Partisi'nde ise Kemal Kayhan 3.'ncü sırada yer aldı. 

"AK PARTİ'DE METİN YAVUZ SIRALAMADA YOK"

Uzun zaman sonra Söke'nin iktidar partisinden Milletvekili hasretine son veren isim Metin Yavuz, 28. dönem Milletvekili aday listesinde yer bulamadı. Ak Parti Mustafa Savaş dışında büyük bir değişikliğe giderken Metin Yavuz ile birlikte mevcut vekiller Rıza Posacı ve Bekir Kuvvet Erim'e yer vermedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.