Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Aydın İl Sağlık Müdürü Söke'de ziyaretlerde bulundu

SAĞLIK 16.08.2023 - 21:11, Güncelleme: 16.08.2023 - 21:11
 

Aydın İl Sağlık Müdürü Söke'de ziyaretlerde bulundu

Dr. Eser Şenkul Söke'de inceleme gezisi
SAĞLIK Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul Söke'de sağlık kuruluşlarını gezdi. Aydın İl Sağlık Müdürü Dr.Eser Şenkul ilk olarak, Söke İlçe Sağlık Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Söke Sağlıklı Hayat Merkezi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Hizmet alan vatandaşlarla sohbet etti. İlçe Sağlık Müdürü Dr. Esma Gürsoy'da Sağlıklı Hayat Merkezinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul daha sonra beraberindeki hizmet Başkanları ile Söke Tuzburgazı Mahallesi Hacı İbrahim Akıllı Sağlık Evi’ni ziyaret etti. Hizmet sunum alanları ve yürütülen sağlık hizmetleri hakkında Sağlık evi personelinde bilgiler alan İl Sağlık Müdürü; Sağlık evi ile ilgili talep ve istekleri dinledi. İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, Tuzburgazı sağlık evinin mahalleye kazandırılmasına vesile olan hayırsever Mustafa Akıllı’ya da ayrıca teşekkürlerini iletti.
Dr. Eser Şenkul Söke'de inceleme gezisi
SAĞLIK Aydın İl Sağlık " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul Söke'de sağlık " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> sağlık kuruluşlarını gezdi. Aydın İl Sağlık " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul ilk olarak, Söke İlçe Sağlık " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Sağlık Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Söke Sağlıklı Hayat Merkezi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Hizmet alan vatandaşlarla sohbet etti. İlçe Sağlık " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Sağlık Müdürü Dr. Esma Gürsoy'da Sağlıklı Hayat Merkezinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. İl Sağlık " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul daha sonra beraberindeki hizmet Başkanları ile Söke Tuzburgazı Mahallesi Hacı İbrahim Akıllı Sağlık " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Sağlık Evi’ni ziyaret etti. Hizmet sunum alanları ve yürütülen sağlık " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> sağlık hizmetleri hakkında Sağlık " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Sağlık evi personelinde bilgiler alan İl Sağlık " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Sağlık Müdürü; Sağlık " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Sağlık evi ile ilgili talep ve istekleri dinledi. İl Sağlık " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, Tuzburgazı sağlık " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> sağlık evinin mahalleye kazandırılmasına vesile olan hayırsever Mustafa Akıllı’ya da ayrıca teşekkürlerini iletti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.