Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bağarası Başkan Arıkan’ı bağrına bastı

GÜNDEM 19.12.2023 - 16:54, Güncelleme: 19.12.2023 - 16:54
 

Bağarası Başkan Arıkan’ı bağrına bastı

Bağarası Halkı Başkan Arıkan’a destek verdi, ‘Devam’ dedi
Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan, Bağarası Mahallesi’ni ziyaret etti. Söke Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü’nün pazaryerinde açtığı stantta vatandaşlarla bir araya gelmesinin ardından pazaryerini gezen Başkan Arıkan’a vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Pazarcı esnaf ve vatandaşlarla bol bol sohbet eden Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan’ı karşılarında gören vatandaşlar yerel seçimlerde yeniden Başkan olarak görmek istediklerini söyledi. Başkan Arıkan’a destek veren Bağarası Halkı, ‘Devam’ dedi. Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan pazaryeri ziyareti sonrasında Bağarası Mahallesi esnaflarıyla da bir araya geldi. Kahvelerde oturan vatandaşları da selamlayan, sohbet eden Başkan Arıkan, vatandaşlardan gelen talep ve sorunları dinledi. Bazı taleplere anında dönüş yapan Başkan Arıkan, çözümü için ilgili birimlere talimat verdi.
Bağarası Halkı Başkan Arıkan’a destek verdi, ‘Devam’ dedi

Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan, Bağarası Mahallesi’ni ziyaret etti. Söke Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü’nün pazaryerinde açtığı stantta vatandaşlarla bir araya gelmesinin ardından pazaryerini gezen Başkan Arıkan’a vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Pazarcı esnaf ve vatandaşlarla bol bol sohbet eden Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan’ı karşılarında gören vatandaşlar yerel seçimlerde yeniden Başkan olarak görmek istediklerini söyledi. Başkan Arıkan’a destek veren Bağarası Halkı, ‘Devam’ dedi.

Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan pazaryeri ziyareti sonrasında Bağarası Mahallesi esnaflarıyla da bir araya geldi. Kahvelerde oturan vatandaşları da selamlayan, sohbet eden Başkan Arıkan, vatandaşlardan gelen talep ve sorunları dinledi. Bazı taleplere anında dönüş yapan Başkan Arıkan, çözümü için ilgili birimlere talimat verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.