Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Cumhuriyetin kuruluşundan günümüze Söke'de eğitim

DÜNYA 02.11.2023 - 11:08, Güncelleme: 02.11.2023 - 11:08
 

Cumhuriyetin kuruluşundan günümüze Söke'de eğitim

Cumhuriyetin kuruluşundan günümüze Söke'de eğitim konulu konferans gerçekleştirildi
Cumhuriyetin 100. yılı kutlama etkinlikleri çerçevesinde “Cumhuriyetin kuruluşundan günümüze Söke'de eğitim” konulu konferans gerçekleştirildi.   Söke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Söke Tarih Araştırmaları ve Kültür Değerlerini Koruma Derneği tarafından düzenlenen konferans Vali Recep Yazıcıoğlu Kültür Salonunda yapıldı. Toplantının yönetimini Prof. Dr. Fatma Neval Genç yaptı. Konferansın konuşmacıları ise Söke İlçe Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Yapıcı, Yerel Tarih Araştırmacısı ve Yazar İsmail Caner Genç oldu.   Milli eğitim arşivinden elde edilen kaynaklardan Cumhuriyetin ilk yıllarından bu yana Söke ilçesindeki eğitim, Söke'de eğitimcilerin örgütlenme yapısı, eski okulların ve günümüzdeki eğitim kurumları ile ile ilgili bilgilerin verildiği konferans katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi.
Cumhuriyetin kuruluşundan günümüze Söke'de eğitim konulu konferans gerçekleştirildi

Cumhuriyetin 100. yılı kutlama etkinlikleri çerçevesinde “Cumhuriyetin kuruluşundan günümüze Söke'de eğitim” konulu konferans gerçekleştirildi.

 

Söke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Söke Tarih Araştırmaları ve Kültür Değerlerini Koruma Derneği tarafından düzenlenen konferans Vali Recep Yazıcıoğlu Kültür Salonunda yapıldı. Toplantının yönetimini Prof. Dr. Fatma Neval Genç yaptı. Konferansın konuşmacıları ise Söke İlçe Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Yapıcı, Yerel Tarih Araştırmacısı ve Yazar İsmail Caner Genç oldu.

 

Milli eğitim arşivinden elde edilen kaynaklardan Cumhuriyetin ilk yıllarından bu yana Söke ilçesindeki eğitim, Söke'de eğitimcilerin örgütlenme yapısı, eski okulların ve günümüzdeki eğitim kurumları ile ile ilgili bilgilerin verildiği konferans katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.