Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Hatice Kurban'a Söke'nin Kadın Girişimcilerinden Güçlü Destek

SİYASET 02.01.2024 - 16:02, Güncelleme: 02.01.2024 - 16:02
 

Hatice Kurban'a Söke'nin Kadın Girişimcilerinden Güçlü Destek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke Belediye Başkan Aday Adayı Av. Hatice Kurban, Söke Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri ile buluştu
Kadın girişimcilerin, kadınların potansiyelini somut ve canlı örneklerle sergileyen birer ilham kaynağı olduğunu vurgulayan Av. Hatice Kurban, kadın belediye başkan adayı olarak hayata geçirebilecekleri projeleri paylaştı. Hatice Kurban; “Sizler Sökemizin geleceğinde güzel kapılar açan, kadınlara örnek olan kadınlarsınız, yüz akımızsınız. Kadınların neleri başarabileceğinin somut ve canlı örneklerisiniz. Gayretleri olan kadınlarımızın yanında olacağım” dedi. Söke Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri, Hatice Kurban'ın kadın belediye başkan aday adayı olarak ortaya çıkmasını memnuniyetle karşıladıklarını ifade ettiler.  Kadın girişimciler, başarılı olması temennisinde bulundular. Söke'nin kadın belediye başkan aday adayı Av. Hatice kurban; kadınların güç birliğiyle şehir yönetimine katkı sağlaması noktasında adım atması gerektiğini vurguladı, kendisini samimi bir şekilde karşılamalarından dolayı Kadın Girişimcilere teşekkür etti.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke Belediye Başkan Aday Adayı Av. Hatice Kurban, Söke Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri ile buluştu

Kadın girişimcilerin, kadınların potansiyelini somut ve canlı örneklerle sergileyen birer ilham kaynağı olduğunu vurgulayan Av. Hatice Kurban, kadın belediye başkan adayı olarak hayata geçirebilecekleri projeleri paylaştı. Hatice Kurban; “Sizler Sökemizin geleceğinde güzel kapılar açan, kadınlara örnek olan kadınlarsınız, yüz akımızsınız. Kadınların neleri başarabileceğinin somut ve canlı örneklerisiniz. Gayretleri olan kadınlarımızın yanında olacağım” dedi.

Söke Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri, Hatice Kurban'ın kadın belediye başkan aday adayı olarak ortaya çıkmasını memnuniyetle karşıladıklarını ifade ettiler.  Kadın girişimciler, başarılı olması temennisinde bulundular.

Söke'nin kadın belediye başkan aday adayı Av. Hatice kurban; kadınların güç birliğiyle şehir yönetimine katkı sağlaması noktasında adım atması gerektiğini vurguladı, kendisini samimi bir şekilde karşılamalarından dolayı Kadın Girişimcilere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.