Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Oda üyelerinin aile fertlerini de unutmuyorlar

YAŞAM 06.10.2023 - 13:12, Güncelleme: 06.10.2023 - 13:12
 

Oda üyelerinin aile fertlerini de unutmuyorlar

Söke Berberler ve Kuaförler Odası üyelerinin çocuklarına yönelik tiyatro etkinliği gerçekleştirildi.
Söke Berberler ve Kuaförler Odası sadece oda üyelerine mesleki anlamda faaliyet üretmiyor, üyelerinin aile fertlerine yönelik etkinlikler de gerçekleştiriyor. Oda üyelerinin çocuklarına yönelik tiyatro etkinliği gerçekleştirildi.   Söke Berberler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından oda üyesi kreş işletmecileri ile ortak bir çalışma ile tiyatro etkinliği gerçekleştirdi. Kreş öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan tiyatro oyunu, oda üyelerinin çocukları için sahnelendi. Şehit Faruk Demir Anadolu imam Hatip Lisesi salonunda gerçekleştirilen tiyatro etkinliğinde berber ve kuaför çocukları keyifli anlar yaşadı. Söke Berberler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yılmaz Demiryürek; “Biz her bir oda üyemiz ve tüm aile fertleri ile birlikte bir bütünüz. Bu anlamda sadece sektörel değil, sosyal etkinliklerimize tüm aile fetlerini dahil etmeyi amaçlıyoruz. Bu anlamda çocuklarımıza yönelik tiyatro etkinliği geçekleştirdik. Tiyatromuz için bizlere yer tahsisinde bulunan Söke İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Şerafettin Yapıcı'ya ve katılım sağlayan kreşlerimize çok teşekkür ediyoruz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız için Söke Berberler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak daha nice etkinliklerde buluşmak umudu ile iyi bir eğitim öğretim yılı diliyoruz” dedi.
Söke Berberler ve Kuaförler Odası üyelerinin çocuklarına yönelik tiyatro etkinliği gerçekleştirildi.

Söke Berberler ve Kuaförler Odası sadece oda üyelerine mesleki anlamda faaliyet üretmiyor, üyelerinin aile fertlerine yönelik etkinlikler de gerçekleştiriyor. Oda üyelerinin çocuklarına yönelik tiyatro etkinliği gerçekleştirildi.

 

Söke Berberler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından oda üyesi kreş işletmecileri ile ortak bir çalışma ile tiyatro etkinliği gerçekleştirdi. Kreş öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan tiyatro oyunu, oda üyelerinin çocukları için sahnelendi. Şehit Faruk Demir Anadolu imam Hatip Lisesi salonunda gerçekleştirilen tiyatro etkinliğinde berber ve kuaför çocukları keyifli anlar yaşadı.

Söke Berberler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yılmaz Demiryürek; “Biz her bir oda üyemiz ve tüm aile fertleri ile birlikte bir bütünüz. Bu anlamda sadece sektörel değil, sosyal etkinliklerimize tüm aile fetlerini dahil etmeyi amaçlıyoruz. Bu anlamda çocuklarımıza yönelik tiyatro etkinliği geçekleştirdik. Tiyatromuz için bizlere yer tahsisinde bulunan Söke İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Şerafettin Yapıcı'ya ve katılım sağlayan kreşlerimize çok teşekkür ediyoruz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız için Söke Berberler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak daha nice etkinliklerde buluşmak umudu ile iyi bir eğitim öğretim yılı diliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.