Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Söke'de İnsan Hakları Günü kutlandı

GÜNDEM 11.12.2023 - 11:27, Güncelleme: 11.12.2023 - 11:27
 

Söke'de İnsan Hakları Günü kutlandı

Söke İlçe İnsan Hakları Kurulu; çelenk sundu, Faaliyetlerini Değerlendirdi
Söke İlçe İnsan Hakları Kurulu, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü'nü çelenk sunumu ve basın açıklamasıyla kutladı. İlçe Kaymakamı Sayın Ali Akça başkanlığında çeşitli kurum ve kuruluşların temsilcisi olan toplam 18 kişiden oluşan kurul, yıllık faaliyetleri hakkında değerlendirmede de bulundu. Kurulun başkanlığında faaliyet gösteren dört ayrı komisyon, 2023 yılı içerisinde toplam 108 müracaatı değerlendirdi. Bu müracaatların 54'ü şikayet, 54'ü ise teşekkür mahiyetinde gerçekleşti. Başvuruların kaynakları arasında Hükümet Konağı, Söke Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Devlet Hastanesi Poliklinik, Devlet Hastanesi Acil Servisi, Söke Meslek Yüksekokulu ve İçişleri Bakanlığı mail adresi bulunuyor. Başvuruların dağılımı şu şekilde gerçekleşti: Hükümet Konağı 1 Adet, Söke Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi 4 Adet, Devlet Hastanesi Poliklinik 41 Adet, Devlet Hastanesi Acil Servisi 60 Adet, Söke Meslek Yüksekokulu: 1 Adet,     icisleri.gov.tr Mail Adresine: 1 Adet. Yıl içinde faaliyetler kapsamında İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü nezarethanesine iki kez ziyaret gerçekleştirildiği ve herhangi bir sorunla karşılaşılmadığı ifade edildi. Kurul adına Aydın Gazeteciler Cemiyeti Söke Şubesi Başkanı Ali Esmer tarafından yapılan açıklamada; Söke İlçe İnsan Hakları Kurulu, insan haklarına verdiği önem dile getirilerek, kurulun toplumsal farkındalığı artırmak adına çalışmalarına devam edeceği belirtildi. Açıklamada; “Hiçbir şart ve şekilde İnsan Haklarının ihlal edilmediği bir dünya dileğiyle İnsan Hakları Gününü kutluyoruz” denildi. Söke Belediye Başkan Vekili Reşit Ünal Kızılırmak da Cumhuriyet Meydanında gerçekleşen kurulun çelenk sunum törenine katılarak; kurul üyelerini tebrik etti.
Söke İlçe İnsan Hakları Kurulu; çelenk sundu, Faaliyetlerini Değerlendirdi

Söke İlçe İnsan Hakları Kurulu, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü'nü çelenk sunumu ve basın açıklamasıyla kutladı. İlçe Kaymakamı Sayın Ali Akça başkanlığında çeşitli kurum ve kuruluşların temsilcisi olan toplam 18 kişiden oluşan kurul, yıllık faaliyetleri hakkında değerlendirmede de bulundu.

Kurulun başkanlığında faaliyet gösteren dört ayrı komisyon, 2023 yılı içerisinde toplam 108 müracaatı değerlendirdi. Bu müracaatların 54'ü şikayet, 54'ü ise teşekkür mahiyetinde gerçekleşti. Başvuruların kaynakları arasında Hükümet Konağı, Söke Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Devlet Hastanesi Poliklinik, Devlet Hastanesi Acil Servisi, Söke Meslek Yüksekokulu ve İçişleri Bakanlığı mail adresi bulunuyor.

Başvuruların dağılımı şu şekilde gerçekleşti: Hükümet Konağı 1 Adet, Söke Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi 4 Adet, Devlet Hastanesi Poliklinik 41 Adet, Devlet Hastanesi Acil Servisi 60 Adet, Söke Meslek Yüksekokulu: 1 Adet,     icisleri.gov.tr Mail Adresine: 1 Adet.

Yıl içinde faaliyetler kapsamında İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü nezarethanesine iki kez ziyaret gerçekleştirildiği ve herhangi bir sorunla karşılaşılmadığı ifade edildi.

Kurul adına Aydın Gazeteciler Cemiyeti Söke Şubesi Başkanı Ali Esmer tarafından yapılan açıklamada; Söke İlçe İnsan Hakları Kurulu, insan haklarına verdiği önem dile getirilerek, kurulun toplumsal farkındalığı artırmak adına çalışmalarına devam edeceği belirtildi. Açıklamada; “Hiçbir şart ve şekilde İnsan Haklarının ihlal edilmediği bir dünya dileğiyle İnsan Hakları Gününü kutluyoruz” denildi.

Söke Belediye Başkan Vekili Reşit Ünal Kızılırmak da Cumhuriyet Meydanında gerçekleşen kurulun çelenk sunum törenine katılarak; kurul üyelerini tebrik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.