Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Söke’ye ve Aydın'a Türkiye birinciliğini getirdi

SPOR 20.07.2023 - 17:36, Güncelleme: 20.07.2023 - 17:42
 

Söke’ye ve Aydın'a Türkiye birinciliğini getirdi

Seyit Hışırlı U11-U13 Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası 14-16 Temmuz tarihleri arasında Şanlıurfa’da yapıldı.
Türkiye Güreş Federasyonu tarafından düzenlenen ve Şanlıurfa 11 Nisan Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen şampiyonada 50 ilden, 200 sporcu yarıştı. Şampiyonaya Aydin ilinden katılarak ferdi yarışan Sökeli sporcu Egehan Babacan, 78 Kg kategorisinde Türkiye birincisi olmayı başardı. Şampiyonanın ikinci gününde yarışan ve U11’de madalya kazanan Sökeli sporcu, başarısıyla gurur yaşattı. ‘Başarı sevincini Kaymakam Güney’le paylaştı” Başarılı sporcu Egehan Babacan; Antrenör ve aynı zamanda Kuşadası Gençlik ve Spor Müdürü Sayın Ramazan Oğuz Verim, Söke Gençlik ve Spor Müdürü Sayın Ahmet Turan Günen ile birlikte Söke Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney’i makamında ziyaret etti. Genç sporcu Egehan Babacan’a hediye veren Söke İlçe Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney başarısından dolayı sporcuyu tebrik etti. Egehan Babacan’ın başarısında pay sahibi olan başta ailesi ve antrenörünü de kutlayan Söke İlçe Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney; “Egehan’ın başarılarının devamını diliyorum. Çocuklarımızın spora yönlenmeleri, bu uğraşlarını başarılarla taçlandırmaları çok güzel” dedi.  
Seyit Hışırlı U11-U13 Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası 14-16 Temmuz tarihleri arasında Şanlıurfa’da yapıldı.

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından düzenlenen ve Şanlıurfa 11 Nisan Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen şampiyonada 50 ilden, 200 sporcu yarıştı. Şampiyonaya Aydin ilinden katılarak ferdi yarışan Sökeli sporcu Egehan Babacan, 78 Kg kategorisinde Türkiye birincisi olmayı başardı. Şampiyonanın ikinci gününde yarışan ve U11’de madalya kazanan Sökeli sporcu, başarısıyla gurur yaşattı.

‘Başarı sevincini Kaymakam Güney’le paylaştı”

Başarılı sporcu Egehan Babacan; Antrenör ve aynı zamanda Kuşadası Gençlik ve Spor Müdürü Sayın Ramazan Oğuz Verim, Söke Gençlik ve Spor Müdürü Sayın Ahmet Turan Günen ile birlikte Söke Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney’i makamında ziyaret etti. Genç sporcu Egehan Babacan’a hediye veren Söke İlçe Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney başarısından dolayı sporcuyu tebrik etti. Egehan Babacan’ın başarısında pay sahibi olan başta ailesi ve antrenörünü de kutlayan Söke İlçe Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney; “Egehan’ın başarılarının devamını diliyorum. Çocuklarımızın spora yönlenmeleri, bu uğraşlarını başarılarla taçlandırmaları çok güzel” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinbolgehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.